اپل در رویداد Wonderlust که در ۲۱ شهریور برگزار شد، از اپل واچ سری ۹ رونمایی کرد. این اپل واچ همانند نسل قبلی، عملکرد فوقالعادهای دارد، اما با تغییراتی در پردازش و عملکرد همراه است. در این بخش از انارمگ به بررسی این ساعت هوشمند اپل میپردازیم.
ویژگیهای اپل واچ ۹
اپل از مدتها پیش و از زمان معرفی Apple Watch 6 در سال ۲۰۲۰، هیچ تغییری در تراشه این گجت پوشیدنی ایجاد نکرده بود. امسال با به کارگیری تراشه S9 SiP در اپل واچ سری ۹ بر سرعت پردازش و بارگیری اطلاعات این ساعت هوشمند افزوده است. این ساعت، CPU و GPU قدرتمندی دارد که همین مورد بر سرعت آن تأثیر گذاشته است.
گرچه این ساعت هوشمند، ویژگی جدیدی در زمینه سلامتی دریافت نکرده، اما از سنسور جدیدی برای ضربان قلب استفاده میکند که همین ویژگی کاربران زیادی را به خرید آن سوق داده است.
علاوه بر این، اپل تلاش دارد تا بندهای سازگار با محیط زیست را جایگزین بندهای فعلی اپل واچ کند که به صورت مغناطیسی به هم متصل میشوند.
تراشه
چیپست S9 از تراشه ultra-wideband نیز بهرهمند است که در امر مکانیابی به کاربران کمک میکند. در واقع استفاده از این تراشه در اپل واچ سری ۹، ویژگیهای جدیدی برای برنامه Find My ایجاد کرده است.
این چیپست، دارای ۵.۶ میلیارد ترانزیستور و یک موتور عصبی ۴ هستهای ارتقاء یافته است که عملکردی دو برابر نسل قبل خود دارد.
نکته: تراشه S9 SiP همانند چیپست U1، آگاهی فضایی را به کاربران ارائه میکند و بدین ترتیب میتواند مکان دقیق تمامی دستگاههای مجاور که از این تراشه برخوردار هستند را شناسایی کند.
نمایشگر
قابلیت کنترل اپل واچ و تماسهای دریافتی آن با دابل کلیک کردن دو انگشت اشاره و شست بر روی هم، از مهمترین ویژگی جدید این ساعت هوشمند به شمار میرود. این موضوع به کمک ژیروسکوپ جدیدی که در آن تعبیه شده، اتفاق میافتد و نیاز به لمس صفحه اپل واچ را برطرف میکند.
روشنایی صفحه نمایش اپل واچ سری ۶ در زمانی که بدون استفاده است به ۱ نیت میرسد و از طرف دیگر، بیشترین روشنایی آن تا ۲۰۰۰ نیت تعریف شده است.
قیمت و تاریخ عرضه
اپل واچ سری ۹ در دو مدل ۴۱ و ۴۵ اینچی به بازار عرضه میشود. جنس آن از آلومینیوم و فولاد ضد زنگ است و در قیمت پایه ۳۹۹ دلار عرضه میشود. همانند خانواده آیفون ۱۵، از اکنون قابل سفارش است و در ۲۲ سپتامبر تحویل داده میشود.