جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تبلیغات در اناردونی
آخرین مطالب

سخت ترین زبان ها برای یادگیری برای انگلیسی زبانان

سخت ترین زبان ها برای یادگیری
فهرست مطالب

سخت ترین زبان ها برای یادگیری کدامند؟ بستگی به زبان مادری شما دارد. اگر زبان مادری شما انگلیسی است، به جای درستی آمده اید.

وقتی پیاز را به ابتدای شکل‌گیری زبان پوست می‌کنید، مثلاً با مطالعه درخت خانواده زبان در زیر، می‌توانید ببینید که زبان‌های مختلف کجا منشعب شده‌اند. اکنون، ممکن است بتوانید متوجه شوید که چرا اسپانیایی شباهت هایی با زبان هایی مانند آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی و غیره دارد. یکی از بهترین راهها برای یادگیری زبان طبق گفته موسسه های مهاجرتی حضور در کشور مقصد است.

به همین دلیل است که سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری زبان‌های بومی کره‌ای با زبان‌هایی که برای انگلیسی‌زبان‌های بومی مانند ما سخت‌ترین هستند متفاوت است. امروز، ما تنها بر روی سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری برای انگلیسی‌زبان تمرکز می‌کنیم (نکته: آنها در شاخه‌های مختلف درخت زبان قرار دارند).

اگر به دنبال آمار رسمی هستید، مؤسسه زبان دفاع (جایی که به اعضای سیا زبان‌های خارجی آموزش می‌دهد) زبان‌ها را در چهار دسته سازمان‌دهی کرده است، دسته اول ساده‌ترین و دسته چهارم سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری برای انگلیسی است. یادگیری زبان خارجی برای موفقیت تحصیلی در ایران نیز بسیار مهم است. مثلا اگر در یک آموزشگاه کنکور خوب ثبت نام کنید متوجه می شوید که تسلط به زبان چقدر می تواند موثر باشد.

  • دسته ۱: اسپانیایی، ایتالیایی، فرانسوی، پرتغالی
  • دسته ۲: آلمانی، اندونزیایی
  • دسته ۳: عبری، هندی، فارسی فارسی، روسی، صربی، تاگالوگ، تایلندی، اردو، ترکی و غیره.
  • دسته ۴: ماندارین، کره ای، ژاپنی، عربی استاندارد مدرن و غیره.

قبل از اینکه نگاهی دقیق‌تر بیندازیم و ببینیم کدام یک از زبان‌های بالا برای یادگیری سخت‌ترین هستند، می‌توانید این گفتگوی TED با جان مک وورتر را بررسی کنید تا به شما کمک کند برای یادگیری یک زبان جدید الهام بگیرید:

۱. ماندارین

تعداد سخنرانان بومی: ۱.۲ میلیارد

کشور با بیشترین تعداد سخنران: چین

ممکن است این زبان رایج ترین زبان در جهان باشد، اما به ویژه برای انگلیسی زبانان چالش برانگیز است. اغلب از آن به عنوان سخت ترین زبان در جهان برای یادگیری صحبت می شود (و مطمئناً سخت ترین زبان در این لیست!).

اولاً، از آنجایی که ماندارین یک زبان لحنی است، فقط با تغییر لحن خود می توانید معنای کاملاً متفاوتی از یک کلمه داشته باشید. فقط به این تصویر از چهار تن نگاه کنید، و می توانید شروع به تصور مشکلاتی کنید که این امر می تواند برای انگلیسی زبانان ایجاد کند[۲].

هزاران کاراکتر، سیستم‌های پیچیده، گویش‌های چینی و غنای زبان در همفون‌ها را اضافه کنید، [۳] و یکی از سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری در جهان را دارید.

۲. ایسلندی

تعداد سخنرانان بومی: ۳۳۰۰۰۰

کشور با بیشترین تعداد سخنران: ایسلند

در حالی که زبان ایسلندی از زمان استقرار جزیره در قرن نهم و دهم تغییر چندانی نکرده است[۴]، همچنان به افزودن معنای جدید به کلمات قدیمی ادامه می دهد. همچنین کمکی نمی کند که کمتر از ۴۰۰۰۰۰ زبان مادری وجود دارد که می توانید با آنها یاد بگیرید و تمرین کنید.

۳. ژاپنی

سخت ترین زبان ها برای یادگیری
سخت ترین زبان ها برای یادگیری

تعداد سخنرانان بومی: ۱۲۲ میلیون

کشور با بیشترین تعداد سخنران: ژاپن

ژاپنی دارای سه سیستم نوشتاری مستقل است[۵]: هیراگانا، کاتاکانا و کانجی. قبل از شروع نوشتن، زبان آموزان ژاپنی باید هزاران کاراکتر مختلف را در این سیستم های نوشتاری بیاموزند. با این حال، یادگیری آن بسیار ساده تر از ماندارین است!

۴. مجارستانی

تعداد سخنرانان بومی: ۱۳ میلیون

کشور با بیشترین تعداد سخنران: مجارستان

بیشتر زبان‌هایی که در اروپا صحبت می‌شوند از خانواده زبان‌های هندواروپایی که در درخت بالا نشان داده شده است می‌آیند، اما مجاری نیست. در عوض، این یک زبان فینو-اغری است[۶] که در آن کلمات به صورت ایزوله شکل می‌گیرند.

به عبارت دیگر، این یکی از سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری است، زیرا ترتیب کلمات هیچ شباهتی به ساختار عادی کلمات یا جملات انگلیسی زبانان ندارد. به عنوان مثال، “با دوست [زن] من” فقط به “barátnőmmel” ترکیب می شود. اگر گیج هستید، نگران نباشید. ما هم همینطور.

۵. کره ای

تعداد سخنرانان بومی: ۶۶.۳ میلیون نفر

کشور با بیشترین تعداد سخنران: کره جنوبی

کره ای یک زبان جدا شده است، به این معنی که به ریشه خانواده زبان دیگری مرتبط نیست. همچنین دارای هفت سطح گفتار مختلف است که گویشوران بومی بسته به رسمیت آن را به عقب و جلو می برند. تصویر زیر شروع به خراش دادن سطح عوارض ناشی از سطوح گفتاری و استفاده از افتخارات می کند[۷]:

۶. عربی

تعداد سخنرانان بومی: ۲۲۱ میلیون

کشور با بیشترین تعداد سخنران: مصر

با وجود داشتن ۲۲۱ میلیون زبان مادری که به طور بالقوه می توانید از آنها یاد بگیرید، زبان عربی هنوز یکی از سخت ترین زبان ها برای یادگیری است. اول، حروف صدادار در هنگام نوشتن گنجانده نمی شود. و برای پیچیده تر شدن همه چیز، بیشتر حروف عربی بسته به محل قرارگیری کلمه به چهار شکل مختلف نوشته می شوند.

۷. فنلاندی

تعداد سخنرانان بومی: ۵.۴ میلیون نفر

کشور با بیشترین تعداد سخنران: فنلاند

اگر تا به حال The Lord of the Rings را تماشا کرده باشید، با زبان عجیب الف ها آشنا خواهید شد. زبان فنلاندی همان چیزی است که نویسنده J.R.R. تالکین زبان الوی را بر اساس[۸] بنا نهاد. فنلاندی، مانند مجارستانی، یک زبان فینو-اغری است که در آن پیچیدگی‌های دستور زبان به حد افراطی کشیده می‌شود و همین امر کار را برای انگلیسی‌زبانان دشوار می‌کند.

بعلاوه، درست زمانی که هوس ترجمه فنلاندی به انگلیسی را داشته باشید، به سرعت متوجه می شوید که فنلاندی زبانان مدرن روش خاص خود را برای بیان احساسات دارند که با ترجمه سنتی متفاوت است!

سخت ترین زبان ها برای انگلیسی زبان ها برای یادگیری به عوامل مختلفی بستگی دارد، نه تنها یک. تعداد سخنرانان، ریشه زبان، شباهت آن به انگلیسی و سایر عوامل در تعیین میزان دشواری یادگیری آن نقش دارند.

با این حال، آنچه مهم است این نیست که سخت ترین زبان برای یادگیری کدام است. مانند یادگیری هر زبان دیگری، به میزان علاقه شما به یادگیری، نحوه برخورد با ترس های روانی و اینکه برای کمک به سراغ چه کسی خواهید رفت، بستگی دارد.

هر زبانی با چالش‌های خاص خود همراه خواهد بود، اما پاداش‌ها، تجربیات و موفقیت‌های خاص خود را نیز به همراه خواهد داشت.

با در نظر گرفتن موارد زیر زبان را بهتر یاد بگیرید:

  1. برای رسیدن به هدف خود ارزش زمان را بدانید و بهترین زمان را برای یادگیری انتخاب کنید.
  2. از دوره های فشرد برای یادگیری استفاده کنید.
  3. سعی کنید لغات پر کاربرد را سریع یاد بگیرید.
  4. از یادگیری خود لذت ببرید زیرا تاثیر مثبتی در یادگیری خواهد داشت.
  5. یادگیری زبان را جزء زندگی روزمره خود قرار دهید.
برچسب‌ها:
به اشتراک گذاری:
Picture of نمیرانیان
نمیرانیان
از سال 1395 شروع به کار کردم و تو حوزه های مختلف فضای وب سرک کشیدم، از طراحی سایت‌های وردپرسی گرفته تا سئو و حوزه های مختلف دیجیتال مارکتینگ و حتی طراحی گرافیک. بصورت مداوم در حال ارتقای توانایی‌هام هستم و دوره های معتبر مختلفی اعم از سئو و طراحی سایت رو دارم می‌گذرونم و تلاش دارم خودم رو آپدیت نگه دارم. شروع کار من با علاقه به دنیای اپل و محصولاتش بود و همچنان ادامه داره...
مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *