جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تبلیغات در اناردونی
آخرین مطالب

مقایسه ایرپاد پرو و بیتس بادز؛ کدام گزینه برای خرید به صرفه‌تر است؟

مقایسه ایرپاد پرو و بیتس بادز
فهرست مطالب

در این مطلب دو هدفون باکیفیت ایرپاد پرو و بیتس بادز را باهم مقایسه می کنیم. در ادامه می بینیم که تفاوت اصلی‌ این دو هدفون، در اصل در کیفیت نویزگیر (Noise-cancelling) آن ها است. امیدواریم با مطالعه این مطلب بتوانید یکی از این دو ایرباد (یا هردو!) را برای خود انتخاب کنید. 

بیتس بادز استودیو آخرین و محبوب‌ترین هدفون شرکت بیتس و بیتز پاوربیتس پرو پرچم‌دار این شرکت مشهور است. این دو ایرپاد بیتس تفاوت های زیادی با هم دارند؛ از کیفیت صدا گرفته تا طراحی و قابلیت‌های ویژه، هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارد. با این حال، Studio Buds قابلیت نویزگیر فعال دارد که در نوع خودش در واقع اولین هدفون شرکت بیتس با این قابلیت ویژه است. 

با این حال، ایرپاد پرو اپل همچنان جز پرفروش‌ترین هدفون های جهان است. اولین سری هدفون بی‌سیم ANC اپل ثابت کرد که به لطف داشتن سازگاری صدا، سَری‌های قابل تنظیم، نویزگیر قدرتمند و سازگاری فوق‌العاده با iOS، بهترین یار و یاورِ آیفون است. همینطور که نسخه های جدید iOS منتشر می شود، سازگاری و کارکرد ایرپاد نیز بهبود می یابد. اپل قرار است تا معرفی و عرضه ایرپاد پرو ۲ (هنوز در حد شایعه است) همین‌طور به ارتقا دادن ایرپاد پرو ادامه بدهد. 

هردو هدفون از کیفیت بسیار خوبی برخوردار اند و با دستگاه های اپلی سازگاری نسبتا خوبی دارند. با این که شباهت‌های ایرپاد پرو و بیتس بادز بسیار زیاد است اما تفاوت هایی نیز دارند. اما بهترین مدل هدفون برای گوشی اپل کدام است؟ ایرپاد پرو بهتر است یا بیتس بادز استودیو؟ در این مطلب قرار است به این پرسش ها پاسخ دهیم و یکی را از میان این دو برنده قطعی اعلام کنیم. 

تفاوت مشخصات ایرپاد پرو و بیتس استودیو بادز 

 
بیتس استودیو بادر 
ایرپاد پرو اپل 
قیمت ۱۴۹ دلار ۲۴۹ دلار
قاب شارژر بی‌سیم خیر بله
تراشه اعلام نشده H1
عمر باتری ۵ ساعت با ANC روشن، ۸ ساعت با ANC خاموش، ۱۵ ساعت با قاب شارژر و ANC روشن، ۲۴ ساعت با قاب شارژر و ANC خاموش ۴.۵ ساعت با ANC روشن، ۵ ساعت با ANC خاموش، ۲۴ ساعت با قاب شارژر
مقاومت در برابر آب IPX4 IPX4
ابعاد قاب شارژر ۲.۲ در ۲.۸ در ۱ اینچ ۱.۸ در ۰.۹ در ۲.۴ اینچ
وزن قاب شارژر ۴۵ گرم ۴۸ گرم
قابلیت‌های ویژه نویزگیر فعال هیبرید، حالت شفاف، صدای فضایی، شارژ Fast Fuel، دستیار Hey Siri، بلوتوث ۵.۲، Google Fast Pair نویزگیر فعال، حالت شفاف، EQ آداپته، صدای فضایی، قابلیت سوییچ خودکار، سَری‌های قابل تنظیم، قابلیت اشتراک‌گذاری صدا، شارژ Fast Fuel، خواندن پیام‌ها توسط سیری، دستیار Hey Siri، قاب شارژر بی‌سیم

 

تفاوت قیمت ایرپاد پرو و بیتس بادز

بیتس استودیو بادز با قیمت باورنکردنی ۱۴۹ دلار از رقیب خود در این بخش پیشی گرفته است. با توجه به قیمت‌ هدفون‌های شرکت بیتس، این قیمت ناچیز واقعا شوکه‌کننده است. اما این نشان می دهد هدف بیتس این است که اپل را با عرضه هدفون‌های ارزان‌قیمت از عرصه رقابت خارج کند؛ همانطور که دیدیم قیمت بیتس فلکس تنها ۵۰ دلار بود. با این حال، از ‌آن‌جایی که بیتس استودیو بادز هدفون جدیدی است انتظار نداریم که حالا حالاها مشمول تخفیف شود. 

شما می توانید پیش‌سفارش خود را هم در وب‌سایت آمازون و هم در وب‌سایت اپل ثبت کنید. 

هرکدام قابلیت‌های خاص خود را دارد و عملکرد هرکدام، MSRP آن را توجیه می کند. در اصل ممکن است تنها به خاطر سلیقه‌ی شخصی یکی را بر دیگری ترجیح بدهید. 

اپل ایرپاد پرو خود را در ابتدای عرضه با قیمت ۲۴۹ دلار معرفی کرد اما حالا ممکن است در برخی فروشگاه‌ها بتوانید آن را با قیمت ۱۸۰ دلار نیز بخرید. ممکن است بیتس استودیو بادز در تخفیف‌ آمازون پرایم دِی ۲۰۲۱ تخفیف بخورد اما از آن‌جایی که همین حالا هم قیمت آن بسیار ارزان است، این اتفاق چندان محتمل به نظر نمی رسد. 

برنده: بیتس استودیو بادز

تفاوت طراحی ایرپاد پرو و بیتس بادز

بیتس بادز، همانند پاوربیتس پرو، طراحی ۱۸۰ درجه دارد. طراحی آن شکیل و زیبا است و شباهت زیادی به داخل گوش دارد. اندازه‌ی کوچک آن مزیت محسوب می شود و خیلی راحت درون گوش جای می گیرد. کیفیت ساخت آن بسیار خوب است. درزها و محل جوش‌های آن به خوبی به هم متصل شده اند. این هدفون استاندارد IPX4 دارد؛ به این معنا که در مقابل عرق و قطرات آب مقاوم است. 

بعضی از طراحی ایرپاد خوش‌شان می آید و بعضی ها هم نه. با این که طراحی ایرپاد پرو را نمی پسندیم اما از اپل به دلیل اعمال تغییرات مختلفی برروی سری پرو حمایت می کنیم. پایه‌های نسخه پرو کوچک‌تر اند، قاب شارژر آن محکم‌تر و در برابر قطرات آب و عرق مقاوم است. دریچه‌های مشکی‌رنگ آن به خوبی فشار داخل گوش را تنظیم می کنند؛ این دریچه‌ها یکی از ویژگی‌های بسیار جالب و کاربردی ایرپاد پرو اند. حتی یکی از راه‌های تشخیص ایرپاد پرو اصل از غیرواقعی محسوب می شوند. 

تفاوت ایرپاد پرو و بیتس بادز

قاب‌های شارژر دو هدفون شکل و اندازه‌ی بسیار متفاوتی دارند. با این حال، هردو جمع و جور اند و برای حمل آن‌ها به صورت پورتابل به هیچ وجه به مشکل بر نخواهید خورد. کیس شارژر بیتس “بیشتر توی چشم می زند” و در قسمت جلوییِ آن لوگوی معروف B شرکت بیتس حک شده است. اما کیس شارژر اپل کوچک‌تر است و به نظر می رسد مقاوم‌تر باشد. با این همه، باید مراقب باشید کیس ها ضربه نخورند یا از دست‌تان نیفتد چرا که سیستم قفل مغناطیسی که در آن‌ها را بسته نگه می دارد بسیار ضعیف است. 

مقایسه ایرپاد پرو بیتس استودیو بادز

ایرپاد پرو به راحتی در گوش جای می گیرد و گوش را اذیت نمی کند. سری‌های گوشی هدفون در مقایسه با ایرپاد ۲ کیفیت بهتری دارند و باعث می شوند ایرپاد پرو درون گوش قفل و با اندازه‌ی گوش شما سازگار شود. اما این تست فیت‌شدن سری‌های هدفون است که استانداردها را جابه‌جا می کند! این قابلیت مخصوص ایرپاد پرو است و به مصرف‌کننده کمک می کند تا سَری مناسب گوش خود را پیدا کند و آن را برروی هدفون قرار دهد. همچنین در تست‌هایمان متوجه شدیم که بعد از مدت زمان دوساعته، ایرپاد پرو کمتر “گوش را می زند” و راحت‌تر است. 

بیتس اما نازلی کوچک و مورب در ایرباد خود کار گذاشته که طراحی ارگونومیک آن باعث می شود هدفون به راحتی درون گوش قرار گیرد و از گوش نیفتد. همچنین دریچه‌های بسیار کوچک آن (که با لیزر تراش خورده‌اند) باعث می شود فشار وارد بر گوش کاهش یابد و کاربر احساس راحتی بیشتری کند. سَری های هدفون همچنین برای گذاشتن روی گوش مناسب اند. حتما نیازی نیست مثل ایرپاد از فیت‌شدن سری‌های هدفون استفاده کنید. اما متاسفانه بعد از گذشت یک ساعت، قسمت درونی گوش شما درد خواهد گرفت و از آن خسته می شوید. 

برنده: بیتس استودیو بادز

تفاوت فرمان‌های مختلف ایرپاد پرو و بیتس بادز

مقایسه تفاوت های ایرپاد پرو و بیتس بادز

دکمه های هدایت و فرمان بیتس بادز سرعت واکنش خوبی دارند و از حیث چندبار لمس یا فشار (multi-press) بسیار خوب عمل می کنند. اما Force Sensor اپل از نظر پلی بک، پاسخ دادن به تماس ها و listening mode در مقایسه با بیتس بادز کیفیت بهتری دارد. با هربار لمس، صدایی درون گوش پخش می شود و کاربرد مطمئن می شود که دکمه هدفون به خوبی کار کرده است. ایرپاد اپل می تواند تشخیص دهد که هدفون درون‌ گوش‌ قرار دارد یا خیر؛ در نتیجه اگر هدفون را از داخل گوش‌تان در در بیاورید، موزیک خودبه‌خود متوقف می شود. سنسورهای ایرپاد اپل قابلیت تشخیص حرکت بسیار خوبی دارند. اما بیتس تصمیم گرفته تا سنسور تشخیص حرکت را درون بیتس استودیو بادز کار نگذارد. 

بیتس استودیو بادز

هردو هدفون با دستیار Siri سازگاری بسیار خوبی دارند و قابلیت تشخیص صدای آن بدون مشکل است. میکروفون‌های اپل و بیتس هوشمند اند می توانند فرمان های مختلف را به خوبی تشخیص دهند. از آن‌جایی که بیتس طوری طراحی شده تا با اندروید نیز سازگاری داشته باشد، خریداران بیتس بادز می توانند برای استفاده از روبات هوشمند شرکت گوگل از فرمان Hey Google نیز استفاده کنند. اپل اما اجازه نداده تا کاربران گوشی های اندرویدی بتوانند از سیری استفاده کنند. به همین خاطر، اگر ایرپاد پرو را با گوشی هوشمند اندرویدی خود جفت کنید، نمی توانید از دستیار هوشمند Siri اپل استفاده کنید. 

برنده: ایرپاد پرو

تفاوت کیفیت صدای ایرپاد پرو و بیتس بادز

بیتس تغییری فوق‌العاده‌ای برروی بیتس استودیو بادز اعمال کرده است؛ بیتس کیفیت بلندگوی آن را بالا برده است. دیافراگم صدایی آن دوکاناله است،  ۸.۲mm قطر دارد و مبدل‌های انرژی آن قابل تنظیم است. این ایرباد ترکیب صدای خاص و پهنای فرکانس بالا با قابلیت تنظیم صداهای low, mid و high دارد. بازتولید صدا عالی است و صدای سازها بسیار واقعی و زنده است. همچنین در تست هایمان دیدیم که کیفیت صدای خواننده – به ویژه در آهنگ های آکوستیک – واقعا چشمگیر است. البته بیتس استودیو بادز همانند پاوربیتس پرو، بیس غول ندارد و قدرت آن کاهش یافته اما با این حال، آن‌قدری پرده گوش را می لرزاند که بتواند با آن هد زد! 

قابلیت EQ آداپته (سازگار) اپل باعث شده که صدای ایرپاد پرو کیفیت بسیار خوبی داشته باشد. کار EQ آداپته این است که صدایِ اسپیکر تا انتهای پایه هدفون می رود و در بازگشت باعث می شود هم قدرت بیس و هم شفافیت صدا به طرز قابل توجهی افزایش یابد. صداهای Low شدت بیشتری دارند و صدای خواننده خشک‌تر است؛ صداهای High گوش شما را اذیت نمی کند و حتی در بعضی موارد – که استودیو تجهیزات پیشرفته و پیچیده داشته – صداهای High اصلا قابل تشخیص نیستند. مهندسی ایرپاد طوری است که صداهای پس زمینه و بسیار ضعیف را اصلا پخش نمی کند. 

هردو هدفون از قابلیت صدای فضایی اپل موزیک پشتیبانی می کنند و کیفیت آن‌ها کاملا شبیه به هم است. در تست صدای فضایی دو هدفون – که دالبی اتموس آن را توسعه داده – متوجه تفاوت خاصی نشدیم. 

برنده: بیتس استودیو بادز

تفاوت نویزگیر ایرپاد پرو و بیتس بادز

تکنولوژی نویزگیر دو هدفون کاملا با هم متفاوت است. قطعا تلاش بیتس ستودنی است اما ANC اپل بهتر است چرا که دریچه نویزگیر دو میکروفونی دارد و می تواند تقریبا حدود ۸۵ درصد نویز اطراف را بگیرد. این قابلیت مخصوص خانه است؛ مثلا وقتی نمی خواهید صدای بلند تلویزیون، دعوای خواهر و برادرتان(!) و یا سر و صدای وسایل آشپزخانه را بشنوید، این قابلیت بسیار به کارتان خواهد آمد. ANC ایرپاد همچنین می توانید صدای باد و صدای بلند موتور هواپیما را نیز بگیرد. البته صداهای فرکانس‌بالا را نمی شود کاری کرد اما معمولا هنگام گوش دادن موسیقی به احتمال زیاد آن‌ها را نخواهید شنید. 

تکنولوژی ANC هیبرید بیتس “فیلتری مناسب با میکروفون‌های خارجی، و میکروفون‌هایی داخلی با قابلیت انعکاسی” دارد. این میکروفون‌ها فرکانس‌های مختلف صدا را تشخیص می دهند و با محیط اطراف شما وفق پیدا می کنند. نویزگیر بیتس به اندازه‌ای خوب هست که بتواند صدای ریل قطار، بارش باران روی پنجره یا ماشین‌ چمن‌زنی و جاروبرقی را بگیرد. متاسفانه بیتس نمی تواند به خوبی صدای باد را بگیرد یا به قدر کافی صدای بوق ماشین‌های داخل خیابان یا صدای گریه بچه‌ را کاهش دهد.

تفاوت ایرپاد پرو و بیتس بادز

حالت شفاف یا همان Transparency Mode جزیی از قابلیت های هردو هدفون است اما کیفیت حالت شفاف ایرپاد پرو بهتر است. شما می توانید بدون این که ایرپاد را از داخل گوش‌تان در بیاورید با اطرافیان‌تان صحبت کنید و حرف‌های آن ها را بشنوید. علاوه بر آن، ایرپاد صداهای مشخص و متمایز اطراف را به داخل گوش راه می دهد تا درک بهتری از نویزهای اطراف‌تان داشته باشید. بیتس استودیو بادز تنها برای گفتگوهای کوتاه و از نزدیک مناسب است و هر نویز بلندی که در اطراف‌تان تولید شود را با ولوم خیلی بالا در گوش شما پخش می کند. 

برنده: ایرپاد پرو

تفاوت قابلیت‌های ویژه و اپلیکیشن‌های سازگار با ایرپاد پرو و بیتس بادز

مقایسه ایرپاد پرو و بیتس استودیو بادز

بیتس تصمیم گرفت تا تراشه هدفون‌هایش را خودش تولید کند؛ این کار قطعا خوبی‌ها و بدی‌هایی دارد. از یک طرف، قابلیت‌های جدیدی به هدفون اضافه شده که کارایی اتصال بی‌سیم را هم در iOS و هم در اندروید بالا برده اما از طرفی دیگر، بیتس قابلیت‌های انحصاری محصولات اپل را از دست داده است. بیتس استودیو بادز اولین هدفون بیتس است که هم از شبکه Find My آی او اس و هم از شبکه Find My Device اندروید پشتیبانی می کند. به علاوه که می توانید با یک‌بار لمس هدفون را توسط Class 1 Bluetooth با دستگاه خود جفت کنید. کاربران اندروید همچنین می توانند با کمک قابلیت Fast Pair پروسه جفت‌سازی را سرعت ببخشند. 

پیش‌تر به شباهت‌های دو هدفون اشاره کردیم. هردو صدای فضایی و دستیار Hey Siri دارند. کاربران می توانند به رفتن به تنظیمات EQ هدفون‌ها از بین صداهای سخنگوی مختلف یکی را برای خود انتخاب کنند. کاربران iOS برای این کار باید به Settings بروند و از بین ۲۰ صدا یکی را انتخاب کنند. کاربران اندروید اما می توانند با برنامه‌های میانبر مثل System Equalizer Shortcut به راحتی فرکانس صدای سخنگو را کم و زیاد کنند. همچنین می توان فرمان‌ها و کلیدهای مختلف را تغییر داد؛ کاربران بیتس برای این کار باید اپ Beats را نصب کنند و کاربران اپل به تنظیمات iOS بروند. 

حالا که صحبت از اپلیکیشن بیتس شد باید بگوییم که این برنامه چیز زیادی برای ارائه ندارد؛ در این اپلیکیشن تنها می توانید درصد شارژ باتری و فرمان‌های مختلف listening mode را مشاهده کنید.

ایرپاد پرو به لطف تراشه H1 اش قابلیت های جالبی دارد؛ مثلا شما می توانید هدفون را به سرعت با دستگاه‌هایی که به iCloud متصل است جفت کنید؛ موزیک را بین دو هدفون اپل یا بیتس به اشتراک بگذارید؛ یا از اعلان‌های Siri Announce بهره ببرید. 

برنده: ایرپاد پرو

تفاوت کیفیت تماس ایرپاد پرو و بیتس بادز

مقایسه بیتس استودیو بادز و ایرپاد پرو

تنها هدفونی که کیفیت تماس بهتری از ایرپاد پرو  دارد، هدفون Bose QuietComfort Earbuds است. از شفافیت صدا در هردو پایانه گرفته تا نویزگیر هوا، ایرپاد همه را در خود دارد و تجربه‌ی خوبی در اختیار مصرف‌کنندگان می گذارد. تراشه H1 همچنین ۵۰% عمر بیشتری برای تماس – نسبت به ایرپاد نسل ۱ – به شما می دهد. 

همیشه گفتیم پاوربیتس پرو از حیث کیفیت تماس، هدفون بسیار خوبی است و قابلیت های خوبی دارد اما متاسفانه بیتس استودیو بادز چنین نیست و در این بخش از مقایسه از ایرپاد پرو کم می آورد. بیتس استودیو بادز برای برقراری تماس‌ های اضطراری و کوتاه خوب است اما در استفاده طولانی، قطعی‌های زیادی دارد و کیفیت آن تعریفی ندارد. 

برنده: ایرپاد پرو

تفاوت عمر باتری ایرپاد پرو و بیتس بادز

یکی از دلایل فروش فوق‌العاده بالای بیتس استودیو بادز، عمر باتری آن است. کمپانی بیتس اعلام کرده که کاربران می توانند با ANC روشن ۵ ساعت از هدوفن استفاده کنند که این عدد در واقع نیم ساعت بیشتر از عمر باتری ابرپاد پرو است – البته نه از نظر عملی. از نظر عملی، ۵ ساعت در واقع با در نظر گرفتن ولوم بالا، استریم و فعال بودن چند آپشن دیگر به ۴.۳۰ تقلیل می یابد. اگر منطقی به آن نگاه کنیم می بینیم که عمر باتری آن، اندازه‌ی همان ۴.۳۰ ایرپاد پرو است. 

جایی که بیتس بادز به خوبی می درخشد و از رقیب خود جلو می زند، عمر باتری استاندارد است. عمر باتری استاندارد بیتس استودیو بادز با ANC خاموش ۸ ساعت است. در صورتی که اگر ANC ایرپاد پرو را خاموش کنیم، تنها نیم ساعت به عمر باتری اضافه می شود. 

قاب شارژر بیتس و اپل به یک اندازه شارژ نگه می دارند؛ هردو ۲۴ ساعت. تنها تفاوت کیس های شارژر این دو هدفون این است که کیس ایرپاد پرو شارژ بی‌سیم دارد؛ در نتیجه می توانید به راحتی ایرپاد را داخل کیس قرار دهید و آن‌ را با خود هرجا که خواستید ببرید.

البته نسخه تکنولوژی Fast Fuel بیتس بادز قوی‌تر است. می توانید با ۵ دقیقه شارژ، یک ساعت و نیم از هدفون خود استفاده کنید؛ در صورتی که این عدد برای ایرپاد پرو تنها یک ساعت است. البته اپل Optimized Battery Charging را درون دو هدفون قرار داده تا بتوانید روتین شارژ دستگاه را مشاهده کنید و حواس‌تان به عمر باتری باشد.

مقایسه ایرپاد پرو و بیتس بادز؛ سخن آخر

تازه‌ترین هدفون بیتس، رقیب جدی و سرسختی است اما ایرپاد پرو اپل به طور کلی عملکرد بهتری دارد. تراشه H1 است که باعث شده ایرپاد پرو رقیب خود را در قابلیت‌هایی مثل ANC (نویزگیر) و فیلتر کردن صداهای مزاحم و فرکانس‌بالا پشت سر بگذارد. 

نمی توان گفت ایرپاد پرو بهترین کیفیت صدا را در میان هدفون های مختلف دارد اما به لطف صدای فضایی برای گوش دادن به موسیقی نسبتا خوب است. عمر باتری آن هم تعریفی ندارد و طراحی آن دیگر برای دنیای امروز قدیمی شده است. اما از آن‌جایی که در بخش‌های مختلف ایرپاد پرو برنده مقایسه بود، می توان این مشکلات را نادیده گرفت. 

 
بیتس استدیو بادز
ایرپاد پرو
قیمت (از ۵) ۴ ۴
طراحی (از ۱۵) ۱۳ ۱۱
فرمان‌ها و دکمه‌ها (از ۱۰) ۷ ۱۰
کیفیت صدا (از ۲۰) ۱۸ ۱۷
نویزگیر (از ۲۰) ۱۵ ۱۷
قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌ها (از ۱۵) ۱۰ ۱۳
کیفیت تماس (از ۵) ۳ ۵
عمر باتری (از ۱۰) ۹ ۷
جمع نمرات (از ۱۰۰) ۷۹ ۸۴ 

 

Studio Buds هدفون بسیار خوبی است که به عنوان هدفون پلتفرم-خنثی (انحصاری نبودن برای اپل) کمپانی اپل محسوب می شود. بیتس تصمیم گرفت با تراشه جدیدش، کیفیت صدا را بالا ببرد و تکنولوژی نویزگیر را برروی هدفون خود پیاده کند؛ قطعا می توان گفت که Beats از این نظر بسیار موفق عمل کرده است. جفت‌سازی سریع با iOS و Android آن قابل تحسین است و جز مزایای آن محسوب می شود. شما همچنین می توانید به قابلیت‌های iOSی آن – البته نه همه – دسترسی داشته باشید. 

با این همه، اپل با کارگذاشتن H1 در ایرپاد پرو ورق را برگرداند. اکثر خریداران به سراغ ایرپاد پرو می روند. کیفیت تماس فوق‌العاده و قاب شارژر بی‌سیم ایرپاد پرو، Studio Buds را از رقابت عقب انداخت. 

 

برچسب‌ها: / /
به اشتراک گذاری:
Picture of نارین دورکاوان
نارین دورکاوان
مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *