جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تبلیغات در اناردونی
آخرین مطالب

آموزش نحوه آنلاک کردن اپل آیدی با روشی ساده

نحوه آنلاک کردن اپل آیدی
فهرست مطالب

گاهی اوقات ممکن است اپل به امنیت حساب کاربری شما شک کند و گمان کند که حساب شما هک شده است؛ در نتیجه حساب شما را به حالت تعلیق در می آورد یا به اصطلاح آن را قفل می کند. شما در این صورت پیام “Locked for security reasons” را مشاهده خواهید کرد که به معنی ” قفل شده به دلایل امنیتی” می باشد. در این مطلب از بخش آموزش انارمگ، ما به شما نحوه آنلاک کردن اپل آیدی را با روشی بسیار ساده و کاربردی آموزش خواهیم داد تا دوباره بتوانید از حساب کاربری اپل خود و مزایای فراوان آن بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

اگر شخصی تلاش کند تا اپل آیدی شما را هک کند، رمز عبور شما را چندین بار اشتباه وارد کند و یا به سوالات امنیتی پاسخ های اشتباه دهد، اپل تلاش برای ورود به اکانت شما را به عنوان یک حمله سایبری شناسایی خواهد کرد و اپل ایدی شما را به دلایل امنیتی قفل خواهد کرد.

این مکانیزم بسیار مفید است زیرا فرد مهاجم نمی تواند به اپل ایدی شما دسترسی پیدا کند. اگر این اتفاق بیفتد می تواند به ایمیل های iCloud ، پیام های اپ iMessage و FaceTime دسترسی پیدا کند. حتی هکر می تواند از اعتبار پولی شما برای خرید در اپ استور یا آی تیونز استفاده کند.

ما در این مطلب به شما نحوه آنلاک کردن اپل آیدی که قفل شده است را به صورت کامل و به روشی ساده آموزش می دهیم تا بتوانید دوباره از حساب کاربری و سرویس های خود استفاده کنید. البته همان طور که گفتیم دلیل این قفل شدن لزوماً حمله یک هکر نیست و ممکن است شما خودتان موجب قفل شدن شوید زیرا پسوورد خود را فراموش کرده اید و آن را دفعات زیاد و به صورت اشتباه وارد کرده اید.

نحوه آنلاک کردن اپل آیدی به شکلی ساده

به هر دلیلی که اپل آیدی شما قفل شود، بازیابی و آنلاک شدن آن ممکن است. تنها لازم است تا مراحل زیر را انجام دهید تا حساب کاربری خود را بازیابی کنید و یک پسوورد جدید ایجاد کنید.

۱- به آدرس iforgot.apple.com بروید؛

۲- اپل ایدی خود را وارد کنید ( معمولا آدرس ایمیل برای اپل ایدی استفاده می شود )؛

۳- کد ارسال شده را وارد کنید تا ثابت شود که یک روبات نیستید؛

۴- گزینه Continue را بزنید؛

صفحه بعدی که باز می شود نسبت به شیوه امنیتی که از قبل برای حساب کاربری اپل خود تنظیم کرده اید پ، متغیر است.

اگر شما تشخیص هویت دو مرحله ای را فعال کرده باشید، شما یک کد را در یک دستگاه قابل اعتماد یا یک پیام در گوشی همراه خود دریافت خواهید کرد. شما برای آنلاک کردن حساب کاربری خود و تغییر پسوورد حتماً باید این کد تشخیص هویت را وارد کنید.

اگر شما از حالت تشخیص هویت دو مرحله ای قدیمی تر استفاده کرده باشید ، علاوه بر کدی که به دستگاه مورد اعتماد شما ارسال شده است، باید Recovery Key که برای شما هنگام فعال کردن تشخیص هویت دو مرحله ای فرستاده شده بود را نیز وارد کنید. اگر شما این Recovery key ( یک کد ۱۴ رقمی که اپل در آن هنگام فرستاده است ) را نداشته باشید، کارتان کمی سخت می شود.

اگر شما هیچ کدام از این متد های امنیتی را استفاده نکرده باشید ، شما می توانید حساب کاربری اپل ایدی خود را از طریق وارد کردن پسوورد یا پاسخ دادن به یک سری سوالات امنیتی، آنلاک کنید. اگر هم که پسوورد تان را فراموش کرده اید یا فکر می کنید پسووردتان چندان قوی و امن نیست می توانید آن را همان جا تغییر دهید.

اگر شما باز هم نتوانستید با چندبار تلاش، اپل آیدی خود را آنلاک کنید، همچنان حساب کاربری شما قفل خواهد ماند اما جای نگرانی وجود ندارد زیرا می توانید دوباره پس از ۲۴ ساعت برای آنلاک کردن اپل آیدی، تلاش کنید.

تشخیص اپل آیدی هک شده

اگر اپل ایدی شما قفل شود و به خاطر وارد کردن پسوورد اشتباه از سوی شما نباشد، اولین نشانه ای از قفل شدن برای شما ارسال می شود یک پیغام از سوی اپل با متن هایی مانند “This Apple ID has been disabled for security reasons” یا “You can’t sign in because your account was disabled for security reasons” یا “This Apple ID has been locked for security reasons” نمایان می شود.

شما شاید که یک ایمیل از سوی اپل نیز دریافت کنید که در آن چگونگی ریست کردن پسوورد اپل آیدی توضیح داده شده است. این ایمیل ممکن است به این دلیل فرستاده شده باشد که هکر برای تغییر پسوورد شما تلاش کند.

در حالت دیگر ، اگر شما احراز هویت دو مرحله ای را فعال کرده باشید، ممکن است یک هشدار در دستگاه تان ببینید که می گوید یک نفر به حساب کاربری شما وارد شده است و یک اطلاعات محدود در مورد موقعیت مکانی که این ورود به حساب صورت گرفته باشد، به شما می دهد.

البته لازم به ذکر است که موقعیت های مکانی که نمایش داده می شوند ممکن است اصلا نزدیک به محلی که شما لاگین کرده باشید، نباشند. پس اگر به حساب کاربری خود وارد شدید و برای شما پیغام لاگین شدن از موقعیتی کیلومتر ها دور تر ارسال شد، نترسید. اگر هم که شما لاگین نشده اید اما چنین پیغامی برای شما ارسال شود، به احتمال زیاد یک هکر به حساب شما وارد شده است و باید به فکر راه حل باشید.

چگونه از هک شدن اپل آیدی پیشگیری کنیم؟

برای جلوگیری از تبدیل شدن به یک طعمه برای کسانی که قصد ورود و هک کردن اپل ایدی شما را دارند، حواستان باشد که به هیچ ایمیل شیادانه‌ای پاسخ ندهید. این ایمیل های قلابی در ظاهر از سوی اپل هستند و به شما می گویند که از آن جا به حساب اپل آیدی خود وارد شوید.

شما معمولاً می توانید ایمیل های فیشینگ را به خاطر گرامر بد و غلط های املایی تشخیص دهید. شما همچنین باید آدرسی که از آن جا ایمیل برای شما ارسال شده است را نیز چک کنید. این آدرس فقط آن چه نمایان می شود نیست؛ شما باید بر روی فلشی که در کنار آدرس ایمیل وجود دارد بزنید تا آدرس واقعی را ببینید و در صورت فیشینگ بودن، آدرس واقعی با آن آدرسی در صفحه اصلی نمایان شده است کاملاً متفاوت خواهد بود. برای پیشگیری از هر گونه شانسی برای هک شدن، هیچ وقت از درون یک ایمیل به حساب کاربری خود وارد نشوید و همیشه به iCloud.com بروید.

راه دیگر برای جلوگیری از هک شدن ، انتخاب یک پسوورد بسیار قوی برای اپل ایدی می باشد.

برچسب‌ها: / / / / / / / / / / / /
به اشتراک گذاری:
Picture of نارین دورکاوان
نارین دورکاوان
مطالب تصادفی

یک پاسخ

  1. سلدم من به یکدفعه اصلا جیمیل من که اپل ای دی هست به کل میزنه هیچین جی میلی وجود ندارد و اشتباه هست لطفا راهنمایی کنید ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *