جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تبلیغات در اناردونی
آخرین مطالب

مقایسه ایرپاد و ایرپاد پرو اپل با گلکسی بادز ۲ سامسونگ

تفاوت ایرپاد و گلکسی بادز ۲
فهرست مطالب

سامسونگ گلکسی بادز ۲ را تولید کرد تا بتوانید با ایرپاد اپل رقابت کند؛ گلکسی بادز ۲ همانند ایرپاد دو قابلیت ANC و شفافیت‌صدا (Transparency) دارد اما از نظر قیمت از ایرپاد ارزان تر است. حالا در پایین به مقایسه اجمالی تفاوت های ایرپاد اپل و گلکسی بادز ۲ سامسونگ خواهیم پرداخت. 

سامسونگ در ماه اوت ۲۰۲۱ چندین هدفون معرفی کرد که یک سری از این هدفون‌ ها، سری گلکسی بادز نام داشت. گلکسی بادز ۲ که یک سال بعد از گلکسی بادز و دقیقا بعد از گلکسی بادز پرو و گلکسی بادز لایو به بازار معرفی شد، از دیگر محصولات سامسونگ است و این کمپانی سعی دارد با معرفی آن به بازار بتواند با هدفون های اپل رقابت کند. 

نام‌گذاری عجیب گلکسی بادز ۲ کاملا هم تصادفی و شانسی نیست. درست است که گلکسی بادز ۲ دومین مدل از سری مدل های گلکسی بادز نیست اما یک تراشه‌ی جدید دارد. بادز لایو عمر باتری بیشتر و کیفیت بهتر داشت و مدل پرو کیفیت صدای بهتر و همچنین قابلیتی مثل صدای فضایی ایرپاد اپل داشت. 

سامسونگ در طراحی گلکسی بادز ۲ سعی کرده تا برخی از قابلیت های مدل پرو و مدل لایو را در آن ترکیب کند و با قیمت کمتری در اختیار مشتریان بگذارد. به نظر می رسد گلکسی بادز ۲ از ایرپاد ۳ اپل (که هنوز در حد شایعه از آن می دانیم) بهتر باشد. 

از آن‌جایی که هنوز هیچکس از مشخصات ایرپاد جدید اپل خبری ندارد به مقایسه تفاوت های ایرپاد موجود در بازار و گلکسی بادز ۲ خواهیم پرداخت. 

مقایسه مشخصات ایرپاد و گلکسی بادز ۲

 

 
ایرپاد
ایرپاد پرو 
گلکسی بادز ۲
ابعاد (اینچ) ۱.۵۹ در ۰.۶۵ در ۰.۷۱ ۱.۲۲ در ۰.۸۶ در ۰.۹۴ ۰.۸۳ در ۰.۸۲ در ۰.۶۶
وزن (گرم) ۳.۹۶ ۵.۳ ۴.۹۸
ابعاد کیس (اینچ) ۲.۱۱ در ۱.۷۴ در ۰.۸۴ ۱.۷۸ در ۲.۳۹ در ۰.۸۵ ۱.۹۷ در ۱.۹۶ در ۱.۰۹
وزن کیس (گرم) ۳۹.۹ ۴۵.۶ ۴۱.۱
عمر باتری ۵ ساعت ۴/۵ ساعت با ANC روشن
۵ ساعت بدون ANC
۵ ساعت با ANC روشن
۷/۵ ساعت بدون ANC
عمر باتری (با کیس) بیش ار ۲۴ ساعت بیش ار ۲۴ ساعت تا ۲۰ ساعت (با ANC)
تا ۲۹ ساعت (بدون ANC)
نوع اتصال Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.2
میکروفون Dual Beamforming Dual Beamforming به همراه تک میکروفون جلویی ۳ میکروفون؛ میکروفون خارجی دوتایی
میکروفون داخلی تکی
و Voice Pickup Unit
مقاومت در برابر آب و عرق ندارد IPX4 IPX2
قابلیت نویزگیر فعال (Active Noise Cancellation) ندارد دارد دارد
قابلیت شفافیت صدا (Transparency) ندارد دارد دارد (سه حالت مختلف)
دالبی اتموس دارد دارد ندارد
قابلیت صدای فضایی به همراه تشخیص حرکت سر ندارد دارد ندارد
سنسور تشخیص درون گوش دارد دارد دارد
کیس شارژر بی‌سیم اختیاری دارد دارد
اتصال کیس شارژر سیمی کابل لایتنینگ کابل لایتنینگ کابل USB-C
رنگ سفید سفید خاکستری، سفید، زیتونی و ارغوانی
قیمت ۱۵۹ دلار با کیس معمولی
۱۹۹ دلار با کیس بی‌سیم
۲۴۹ دلار ۱۴۹.۹۹ دلار

 

تفاوت طراحی ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

ایرپاد ها به داشتن پایه بلند معروف اند. این پایه های بلند باعث می شوند که کاربر کنترل بیشتری روی هدفون داشته باشد و هدفون در گوش ثابت بماند. اما تفاوت طراحی مدل معمولی و مدل پرو همین طول پایه (Stem) و استفاده از سَری‌های سیلیکونی (در مدل پرو) است. 

سامسونگ اما طراحی اورجینال خود را کنار نگذاشته است. گلکسی بادز ۲ در درون استخوان خارجی گوش و سری سیلیکونی آن به راحتی در کانال گوش قرار می گیرد. تفاوت گلکسی بادز ۲ با سری قبلی این است که این مدل جدید ظاهر گردتری دارد. گوشه ها و حاشیه های خارجی بادز ۲ صاف شده‌اند تا این هدفون ظاهر زیباتری داشته باشد. 

تفاوت ایرپاد پرو و گلکسی بادز 2

گلکسی بادز ۲ به طور کلی از ایرپاد و ایرپاد پرو کوچک‌تر است. همانطور که در بالا گفتیم، اندازه‌ی بادز ۲، ۰.۸۳ در ۰.۸۲ در ۰.۶۶ اینچ است؛ ایرپاد از یک سمت نازک‌تر است (۱.۵۹ در ۰.۶۵ در ۰.۷۱) در صورتی که ایرپاد پرو از هر دو هدفون بزرگ‌تر است (۱.۲۲ در ۰.۸۶ در ۰.۹۴). 

با این که هدفون سامسونگ اندازه‌ی کوچک‌تری دارد اما وزن آن از ایرپاد سنگین‌تر و از ایرپاد پرو سبک‌تر است. هر هدفون بادز ۲ ۴.۹۸ گرم، ایرپاد ۳.۹۶ و ایرپاد پرو ۵.۳ گرم وزن دارد.

تفاوت کیس ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

برای این که بتوان گلکسی بادز ۲ را در حین حرکت نیز شارژ کرد، سامسونگ کیس شارژر بی‌سیم برای آن طراحی کرده است. 

سامسونگ در این‌جا از طراحی کیس گلکسی بادز پرو خود کمک گرفته است. البته کیس بادز ۲ دیگر نازک و کم‌ضخامت نیست بلکه بیشتر شبیه به یک صدف با گوشه های گرد و صیقلی است. قسمت خارجی کیس بادز ۲، همانند ایرپاد، سفید است اما رنگ قسمت داخلی آن با رنگ بادز ۲ (خاکستری، سفید، زیتونی و ارغوانی) یکی است. 

اما از نظر اندازه؛ ابعاد کیس بادز ۲ ۱.۹۷ در ۱.۹۶ در ۱.۰۹ اینچ، کیس ایرپاد ۲.۱۱ در ۱.۷۴ در ۰.۸۴ اینچ و کیس ایرپاد پرو ۱.۷۸ در ۲.۳۹ در ۰.۸۵ اینچ است. 

قطعا کیسی که سامسونگ طراحی کرده به کوچکی کیس ایرپاد نیست اما به طور کلی جمع و جور و فشرده (Compact) است. 

کیس بادز ۲ (۴۱.۱ گرم) کمی از کیس ایرپاد (۳۹.۹ گرم) سنگین‌تر است اما از کیس ایرپاد پرو (۴۵.۶ گرم) به اندازه‌ی قابل توجهی سبک‌تر می باشد. 

تفاوت کیفیت صدا، قابلیت شفافیت صدا و ANC ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

ایرپاد نمی تواند در بحث ANC با بادز ۲ رقابت کند چرا که اپل اصلا چنین قابلیتی در آن تعبیه نکرده است. این قابلیت مخصوص ایرپاد پرو اپل و گلکسی بادز ۲ سامسونگ است. 

گلکسی بادز ۲ سه میکروفون دارد؛ دو میکروفون خارجی به علاوه یک میکروفون داخلی. اپل نیز از یک میکروفون داخلی و یک میکروفون خارجی در ایرپاد پرو خود استفاده کرده است اما تکنولوژی بادز ۲ شبیه تکنولوژی اپل نیست. سامسونگ قصد داشته تا با این کار ANC هدفون خود را تقویت کند. 

گلکسی بادز 2

اپل قابلیت Transparency در اختیار مشتریان خود قرار داده است. کاربران می توانند انتخاب کنند که هنگام گوش دادن به موسیقی، صدای اطراف خود را بشنوند و یا ANC را روشن کنند تا به کلی هیچ صدایی از اطراف خود را نشوند. اما سامسونگ قدرت انتخاب بیشتری به مشتریان خود داده است. خریداران بادز ۲ می توانند ۳ حالت نویزگیر مختلف را برای هدفون خود انتخاب کنند. 

علاوه بر این‌ها، سامسونگ قابلیت Voice Pickup Unit را در بادز ۲ قرار داده است. هنگامی که کاربر صحبت می کند، هدفون آن را تشخیص می دهد و به طور خودکار گزینه ANC را خاموش و گرینه شفافیت صدا را روشن می کند تا او بتواند به راحتی و بدون نیاز به اعمال تغییرات در حالت نویزگیر هدفون با شخص مقابل خود صحبت کند. 

سامسونگ همچنین ادعا کرده که بادز ۲ با استفاده از «حل مشکل بر اساس یادگیری ماشینی» صداهای مختلف پس‌زمینه را هنگامی که فرد با تلفن صحبت می کند حذف می کند. 

مقایسه ایرپاد پرو اپل و گلکسی بادز پرو سامسونگ – کلیک کنید

ایرپاد بالانس صدای خوبی دارد. این توازن صوتی در ایرپاد پرو به لطف حداکثر صدای High، حداقل صدای low و سیستم پردازش صدای خودکار اسپیکرها تقویت شده است.

گلکسی بادز ۲ اسپیکر دوکاره دارد؛ به این معنا که هم ووفر و هم tweeter را پشتیبانی می کند تا صدای تولیدشده‌ متوازن باشد. 

هدفون های اپل از نظر پخش موسیقی، فیلم و صدای ضبط شده (پادکست) از بادز ۲ بهتر اند. در تست‌های‌مان دیدیم که ایرپاد جزییات بیشتری از آهنگ به ما داد و bass بهتری نسبت به بادز ۲ داشت. ایرپاد پرو از یک سریِ پیشرفته‌تر و گران‌قیمت‌تر است و نمی توان آن را با ایرپاد و بادز ۲ مقایسه کرد اما از نظر صدا از هردو هدفون – ایرپاد اپل و بادز ۲ سامسونگ – عملکرد بسیار بهتری داشت. 

تفاوت کنترل پخش صدا ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

کنترل صدای پخش‌شده در ایرپاد ساده است؛ می توان به راحتی با لمس بدنه موسیقی را متوقف کرد، آن را به عقب و جلو برد و یا تماسی را جواب داد و رد کرد. ایرپاد پرو علاوه بر این، سنسور فشار دارد که مخصوص فعال‌سازی قابلیت هایی مثل ANC و Transparency است. 

در گلکسی بادز ۲ نیز از حسگر لمسی استفاده شده است. با یک‌بار لمس، دوبار لمس، نگه داشتن انگشت و … می توانید فرمان های مختلفی به بادز ۲ بدهید. 

علاوه بر این‌ها، هر سه هدفون دستیار صوتی دارند؛ همانطور که می دانید دستیار صوتی هدفون های اپل سیری است. اما سامسونگ دستیار هوشمند خود را، به نام Bixby، معرفی کرده است تا شما را در پخش موسیقی با گلکسی بادز یاری کند! 

تفاوت قدرت و عمر باتری ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

در ظاهر عمر باتری بادز ۲ هنگام پخش موسیقی از ایرپادهای اپل بیشتر است. سامسونگ اعلام کرده که عمر باتری بادز ۲ هنگام پخش موسیقی (بدون ANC) 7.5 ساعت و بدون ANC روشن ۵ ساعت است. 

در صورتی که عمر باتری ایرپاد هنگام پخش موسیقی ۵ ساعت است. و اما ایرپاد پرو؛ عمر مفید باتری ایرپاد پرو در حین پخش موسیقی (با ANC) 4.5 ساعت و بدون ANC روشن ۵ ساعت است. 

اگر بخواهیم دیگر موارد، مثل استفاده از میکروفون، را نیز در مقایسه در نظر بگیریم عمر باتری هدفون ها تقریبا یکی اند. عمر باتری ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲ هنگام مکالمه ۳.۵ ساعت است. این عدد برای ایرپاد ۳ ساعت می باشد. 

اما اگر خواسته باشیم کیس شارژر را نیز دخالت دهیم، اوضاع پیچیده می شود!

مقایسه تفاوت های ایرپاد و گلکسی بادز ۲

اپل گفته عمر باتری ایرپاد، به همراه کیس، در پخش موسیقی ۲۴ ساعت و هنگام مکالمه ۱۸ ساعت است. عمر باتری ایرپاد پرو نیز حدودا همین است. 

اما سامسونگ گفته که مدت زمانی که ایربادز (با کیس) روشن می ماند ۲۰ ساعت (با ANC) و ۲۹ ساعت (بدون ANC) است. اگرچه همچنین اعلام کرده که عمر باتری بادز ۲ هنگام مکالمه با ANC روشن ۱۳ ساعت و با ANC خاموش ۱۴ ساعت است. 

به طور کلی، گلکسی بادز ۲ از نظر عمر باتری با ANC روشن توانایی رقابت با رقیب خود، ایرپاد پرو، را دارد اما از حیث عمر باتری (با کیس) هنگام مکالمه کم می آورد. با این حال، در نظر داشته باشید که معمولا بدون کیس شارژر از هدفون بی‌سیم خود استفاده می کنید و این اعداد تاثیر چندانی ندارند. 

اما می توان این ۳ هدفون را از نظر مدت زمان شارژ به خوبی در مقابل یکدیگر قرار داد. 

اپل ادعا کرده که کاربران با ۵ دقیقه شارژ می توانند به مدت ۱ ساعت از ایرپاد پرو خود استفاده کنند. دارندگان ایرپاد پرو با ۱۵ دقیقه شارژ می توانند ۳ ساعت به موسیقی گوش دهند؛ یعنی همان ۱ ساعت استفاده در ازای ۵ دقیقه شارژ.  

سامسونگ نیز گفته کاربران می توانند با ۵ دقیقه شارژ به مدت ۱ ساعت با گلکسی ایربادز ۲ خود به موسیقی گوش دهند. 

اما از نظر شارژ؛ اپل دو گزینه قاب شارژر سیمی و قاب شارژر بی‌سیم را برای ایرپاد در نظر گرفته است در حالی که ایرپاد پرو به طور پیشفرض قاب شارژر بی‌سیم دارد. پورت هردو کیس، پورت لایتنینگ است. 

کیس شارژر سامسونگ اما از شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی می کند و پورت USB-C دارد.

تفاوت نحوه اتصال و جفت‌سازی ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

اپل از نسخه ۵.۰ بلوتوث در ایرپادهای خود استفاده کرده است که همچنین سازگاری فوق‌العاده‌ی بالایی با دیگر محصولاتش دارد. با Bluetooth 5.0 می توان ایرپاد را به سرعت و به راحتی با دیگر دستگاه های اپلی جفت کرد و نیازی به اپلیکیشن واسطه نیست. 

سامسونگ اما از Bluetooth 5.2 به همراه کدِک AAC, SBC و Scalable استفاده می کند. کدک Scalable مخصوص سامسونگ است و کار آن این است که قدرت امواج Wi-Fi را کاهش دهد تا سرعت و کیفیت اتصال Bluetooth بیشتر شود. این کدک در iPhone قابل استفاده نیست. 

درحال حاضر سامسونگ اپلیکیشن واسطه برای گلکسی بادز ۲ روی iOS ندارد. اگرچه کاربران iOS می توانند برنامه Samsung Galaxy Buds را روی دستگاه اپلی خود دانلود کنند اما فعلا گلکسی بادز ۲ جز دستگاه های پشتیبانی‌شده‌ی این برنامه نیست. 

سامسونگ می گوید با این حال شما قادر خواهید بود بادز ۲ را با iOS جفت کنید، در تماس ها از آن استفاده کنید، موسیقی گوش کنید و از دکمه های کنترل لمسی آن بهره ببرید. اما نمی توانید از قابلیت های ویژه مثل تنظیم اکولایزر و دیگر تنظیمات پیشرفته آن استفاده کنید. 

اگر دستگاه اندرویدی دارید به چنین مشکلی بر نمی خورید اما اگر از دستگاه های اپلی استفاده می کنید ممکن است این مساله کمی آزاردهنده باشد. 

مقایسه دیگر قابلیت های ایرپاد، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

گلکسی بادز ۲، همانند ایرپاد پرو، سنسور «تشخیص داخل گوش» دارد؛ یعنی به طور خودکار تشخیص می دهد که کاربر آن ها را روی گوش خود قرار داده است یا نه. 

ایرپاد پرو، برخلاف ایرپاد، قابلیتی به نام صدای فضایی دارد. بادز ۲ نیز برخلاف گلکسی بادز پرو که ۳۶۰ Audio داشت، چنین قابلیتی در خود ندارد. 

اپل استاندارد مقاومت در برابر آب و گرد و خاک را به طور رسمی برای ایرپاد اعلام نکرده اما در مورد ایرپاد پرو گفته که استاندارد IPX4 دارد. نشان استاندارد برای گلکسی بادز ۲ سامسونگ IPX2 اعلام شده است. این به این معنا است که بادز ۲ نسبت به ایرپاد پرو مقاومت کمتری دارد اما در مقایسه ایرپاد استقامت بیشتری دارد. 

هم ایرپاد و هم ایرپاد پرو از قابلیتی به نام شبکه Find My پشتیبانی می کنند. این شبکه مکان دستگاه های گم‌شده را به دارندگان آن‌ها اطلاع می دهد. سامسونگ نیز برنامه‌ای مشابه دارد اما فقط برای اندروید است و برای iOS منتشر نشده است. 

ایرپاد و ایرپاد پرو تنها در رنگ سفید عرضه می شوند در صورتی که بادز ۲ رنگ های سفید، خاکستری، زیتونی و ارغوانی دارد.

تفاوت قیمت ایرپاد ، ایرپاد پرو و گلکسی بادز ۲

قیمت ایرپاد پرو با کیس معمولی ۱۴۹ دلار و با کیس شارژر بی‌سیم ۱۹۹ دلار است. با این حال، اگر مدل معمولی را خریداری کردید می توانید بعدها کیس شارژر بی‌سیم را با قیمت ۷۹ دلار به طور جداگانه بخرید. 

ایرپاد پرو به طور پیشفرض با کیس شارژر بی‌سیم به فروش می رسد و قیمت آن ۲۴۹ دلار است. اگرچه گاهی در وب‌سایت های مختلف مشمول تخفیف می شود و قیمت آن ۴۰ الی ۶۰ دلار کاهش می یابد. 

سامسونگ اما قیمت گلکسی ایربادز خود را ۱۴۹.۹۹ دلار تعیین کرده است. 

آیا ایربادز ۲ ارزشش را دارد؟

سامسونگ در عرصه‌ی تولید هدفون های بلوتوثی پیشرفت چشمگیری داشته است. این کمپانی قابلیت ANC پیشرفته را با قیمتی بسیار کمتر از ایرپاد پرو به هدفون های بلوتوثی آورده است. اگر تنها قیمت و قابلیت ANC در تصمیم شما تاثیرگذار است، می توانید با اطمینان کامل بگویید که سامسونگ ایربادز ۲ گزینه‌ی بهتری است چرا که قیمت آن از ایرپاد معمولی اپل کمتر است و قابلیت پیشرفته‌ی ایرپاد پرو را دارد. 

بادز ۲ گزینه بی چون و چرای دارندگان گوشی های اندرویدی است اما برای کاربران iOS اندکی جای تامل دارد. 

بادز ۲ ۵۰ دلار از ایرپاد معمولی با قاب شارژر بی‌سیم و ۱۰۰ دلار از ایرپاد پرو ارزان‌تر است و حقیقتا این اختلاف قیمت به ویژه در کشور ما چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت. 

اما بیایید از دید کاربری اپلی به آن نگاه کنیم. اتصال و جفت‌سازی ایرپاد به دستگاه های اپلی در مقایسه با گوشی های اندرویدی فوق‌العاده سریع و راحت است. حالا که ایربادز ۲ اپلیکیشن کمکی ندارد تنها می توان از قابیت های بسیار ساده و پیش پا افتاده‌ی آن در iOS استفاده کرد. 

شاید قیمت فاکتور مهمی باشد اما پرداخت ۱۰ دلار بیشتر برای قاب شارژر بی‌سیم و ANC ممکن است گزینه‌ی بهتری برای افرادی که می خواهند از حداکثر قدرت هدفون بلوتوثی خود استفاده کنند باشد. 

برچسب‌ها: / /
به اشتراک گذاری:
Picture of نارین دورکاوان
نارین دورکاوان
مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *