در رویداد آنلاین Hi speed اپل در کنار آیفونهای ۱۲ از شارژر مگ سیف برای شارژ کردن این آیفونها بصورت بیسیم رونمایی کرد. طریقهی کار این شارژر جدید نیز اینطور است که به صورت آهنربایی به پشت آیفونهای جدید میچسبد و بصورت بیسیم آنرا شارژ میکند. با این روش استفاده از گوشی هنگام شارژ خیلی آسانتر میشود.
اپل شرکت محافظه کاری است که به سادگی تن به تغییرات بزرگ نمیدهد. اما شاهد بودیم که هر چند سال یکبار تصمیم و تغییر جنجالی را اتخاذ کرده که بعنوان مثال میتوان به حذف جک هدفن در سال ۲۰۱۶ و حذف شارژر از جعبهی آیفونهای ۱۲ اشاره کرد. معرفی شارژر مگ سیف نیز میتواند نشاندهنده یک تغییر بزرگ در نسلهای آیندهی آیفون باشد. شارژر بیسیم مگ سیف میتواند نشانهای برای معرفی آیفونهای بدون پورت شارژ درسالهای آینده باشد.
این شارژر بیسیم به راحتی به قسمت آهنربایی پشت گوشی می چسبد. حداکثر توان شارژ کردن آیفون به این روش ۱۵ وات است و اپل این شارژر را با قیمت ۳۹ دلار ارائه خواهد داد. همانطور که گجتهای جانبی مانند ایرپاد و اپل واچ برای اپل سود و درآمد قابل توجهی را به ارمغان میآورند. لوازم جانبی مگ سیف نیز میتواند به جذابیتهای اکوسیستم آیفون اضافه کند.
بعنوان مثال از اپل از یک کیف چرمی رونمایی کرده که با استفاده از این سیستم آهنربایی به پنل پشتی آیفونهای ۱۲ میچسبد. همچنین گفته می شود اولین آیفون بدون پورت شارژر در سال ۲۰۲۱ عرضه خواهد شد. اگر چه که احتمال آن برای سال آینده بسیار کم است اما در سال ۲۰۲۲ میتوانیم منتظر چنین آیفونی باشیم.
آیا مدلهای دیگر بجز آیفون ۱۲ با مگ سیف شارژ می شود
با توجه به اینکه از لحاظ فنی میتوان آیفونهای مدلهای قدیمیتر را با شارژر Magsafe شارژ کرد اما بررسیها نشان میدهد که شارژ آیفونهای مدلهای قدیمیتر بسیار کند انجام میشود. برای انجام این بررسی که بر روی آیفون XS مکس صورت گرفته است، این گوشی در زمان رسیدن شارژ باتری به مقدار ۱% با قرار دادن آن در حالت پرواز به مدت نیم ساعت به شارژر MagSafe متصل شده است.
در آزمایش اول شارژر Magsafe در نیم ساعت باتری را تنها ۱۵% شارژ کرد. تکرار این آزمایش برای بار دوم نیز نشان داد که شارژر توانست باتری آیفون را تنها ۱۴% شارژ کند. در مقایسه با شارژرهای ۷/۵ واتی Qi که در مدت نیم ساعت آیفونهای قدیمی ۲۵% شارژ میکند، شارژر مگ سیف بسیار کندتر است.
انجام مجدد این آزمایش با شارژر استاندارد ۷/۵ واتی بدون سیم برند بلکین نشان میدهد در مدت مشابه در زمان نیم ساعت آیفونهای قدیمی را ۲۵% شارژ میکند. باتوجه به نتایج این آزمایشها اگر قصد خرید شارژر مگ سیف را برای آیفونهای قدیمیتر دارید بهتر است که که منصرف شوید و به جای آن از شارژرهای استاندارد Qi استفاده کنید.
البته هنگام اتصال شارژر مگ سیف به آیفونهای ۱۲ فرایند شارژ سریعتر از شارژرهای Qi انجام میشود. البته سرعت شارژ با این شارژر بیسیم کمتر از استفاده از کابل لایتنینگ USB-C و شارژر ۲۰ واتی است. با استفاده از شارژر ۲۰ واتی و از طریق کابل لایتنینگ USB-C میتوان آیفونهای ۱۲ را در مدت نیم ساعت ۵۰% شارژکرد.