اگر آیفون، آیپد و یا دستگاه اپلی دارید و درحال حاضر به دنبال هدفون بلوتوثی مرغوب می گردید، در بازار به دو مدل باکیفیت برخواهید خورد؛ ایرپاد پرو و ایرپاد ۲. اما کدامیک بهتر است؟ اییرپاد پرو یا ایرپاد ۲؟ در این مطلب به مقایسه ایرپاد پرو و نسل ۲ اپل می پردازیم.
ایرپاد پرو اپل در مقایسه با ایرپاد نسل ۲ ، یک نسل بالاتر است. قیمت ایرپاد پرو اپل ۲۴۹دلار و قیمت ایرپاد نسل ۲، ۱۵۹دلار است. با این حال هرکدام قابلیتهای جدیدی دارند؛ طراحی جدید، ویژگی نویزگیر (Noise-Cancellation) و … از قابلیتهای این دو ایرپاد جدید است.
اما سوال اینجا است که ایرپاد پرو و ایرپاد نسل ۲ را بخریم یا ایرپاد معمولی را؟ یا اگر در حال حاضر ایرپاد داریم آیا منطقی است که این یکی از دو مدل را جایگزین آن کنیم؟ یا اصلا باید منتظر عرضه ایرپاد ۳ بمانیم؟
در پایین به مقایسه مفصل ایرپاد پرو و ایرپاد نسل ۲ خواهیم پرداخت. امیدواریم که بعد از مطالعه مطلب، ایرپاد مناسب خود را پیدا کرده باشید.
مقایسه نویزگیر ایرپاد پرو و نسل ۲
ایرپاد نسل ۲ اپل تکنولوژی نویزگیرن دارد و باید به ضدنویز بودن بدنهی خود دستگاه بسنده کنید.
اما ایرپاد پرو برخلاف ایرپاد نسل ۲ چنین قابلیتی دارد. ایرپاد پرو نویزگیر بسیار قدرتمند دارد که خود را حدود ۲۰۰بار بر ثانیه با صدای محیط اطراف وفق می دهد. از میزان صداهایی مثل ریل قطار و شلوغی خیابان تا حد بسیار زیادی کاسته می شود؛ در صورتی که صداهای غیرقابل پیشبینی – مثل صحبتهای درون محل کار – تبدیل به صداهایی مانند زمزمه می شود.
ایرپاد پرو همچنین قابلیتی به نام Transparency (شفافیت صدا) دارد. هنگام دوچرخهسواری یا پیادهروی سریع، می توانید علاوه بر صدای موسیقی، صدای اطراف را هم بشنوید. ویژگی جدید ایرپاد پرو عالی عمل می کند؛ به نحوی می تواند صدای موزیک و جهان بیرون را باهم تلفیق و به گوش شما منتقل کند. و مزیت آن هم این است که صدای خروچی به هیچ وجه مصنوعی به نظر نمی رسد.
*برنده این قسمت: ایرپاد پرو
مقایسه باتری ایرپاد پرو و نسل ۲
باتری ایرپاد نسل ۲ (۲۰۱۹) حدود ۵ ساعت (+ ۱۹ ساعت با قاب شارژر) می تواند شارژ دستگاه را نگه دارد. اما ایرپاد پرو از این نظر ضعیفتر است. قدرت نگهداری شارژ آن ۴.۵ساعت (+ ۱۹ساعت با قاب شارژر) است. همچنین برای استفاده از قدرت حداکثری ایرپاد پرو باید قابلیت نویزگیر آن را غیرفعال کنید.
هردو ایرپاد قاب شارژر بیسیم یکسانی دارند و از مت شارژر Qi پشتیبانی می کنند. ایرپاد پرو به طور پیشفرض با قاب شارژر بیسیم عرضه می شود در صورتی که ایرپاد نسل ۲ اینگونه نیست. قیمت ایرپاد نسل ۲ با قاب شارژر معمولی ۱۵۹دلار و با قاب شارژر بیسیم ۱۹۹دلار است.
اگر شارژ هرکدام از گوشیها تمام شود، می توانید با گذاشتن آن در قاب شارژر به مدت ۵ دقیقه، تا یکساعت از آن استفاده کنید.
*برنده این قسمت: ایرپاد پرو
مقایسه طراحی و اندازه ایرپاد پرو و نسل ۲
اپل ادعا کرده که ایرپاد به لطف طراحی «universal fit» برای گوشهای همه افراد مناسب است. در صورتی که در واقعیت اینگونه نیست چراکه نمی توان سایز fit را بزرگ و کوچک کرد و به همین خاطر خیلی از کاربران اندازه آن را مناسب نمی دانند.
با این حال، به خاطر این که ایرپاد پرو سَریهای سیلیکونی مختلفی دارد، می توانید به راحتی اندازه ایرپاد پرو را با اندازه گوش خود تنظیم کنید. اگر هم نمی دانید که کدام گوشی برای شما مناسب است می توانید از قابلیت Ear Tip Fit Test اپل استفاده کنید؛ با گذاشتن ایرپاد درون گوش می توانید از این قابلیت بهره ببرید.
با این که قابلیت نویزگیر ایرپاد طوری طراحی شده تا به کلی فضای گوش را پر کند اما در آن حفرههایی برای تخلیه هوا نیز وجود دارد؛ این حفره ها از میزان فشار حاصل از نویزگیر می کاهند. اگر روی این موضوع حساس هستید، ایرپاد پرو مخصوص شما است!
آیا می خواهید در باشگاه از ایرپاد خود استفاده کنید؟ ایرپاد پرو همچنین بهترین ایربادز برای مصارف ورزشی است. درجه مقاومت آن IPX4 (مقاومت دربرابر تعریق و آب) است. در صورتی که ایرپاد معمولی ضدآب نیست.
*برنده این قسمت: ایرپاد پرو
مقایسه قدرت اتصال ایرپاد پرو و نسل ۲
هم ایرپاد پرو و هم ایرپاد نسل ۲ به لطف تراشه H1 و بلوتوث سری ۵.۰، عملکردی فوقالعاده و سازگاری بسیار قدرتمند با دستگاه دارند.
در قابلیت جفتسازی خودکار با هیچگونه قطعی ای مواجه نشدیم. تنها کافی است که ایرپاد را درون گوش خود بگذارید؛ ایرپاد سریعا با دستگاه شما جفت می شود.
*برنده این قسمت: مساوی!
مقایسه تنظیمات ایرپاد پرو و نسل ۲
هم ایرپاد پرو و هم ایرپاد نسل ۲ از قابلیت تشخیص صدا پشتیبانی نمی کنند. به لطف تراشه H1 می تواند با گفتن hey Siri فرمانهای مختلفی به ایربادهای بدهید.
علاوه بر این، هردو را می توان به طور فیزیکی هم تنظیم کرد. البته دکمههای فرمان هرکدام با دیگری اندکی متفاوت است.
ایرپادها حسگر لمسی دارند. با یکبار لمس می توانید موزیکی را پخش کنید و یا تماسی را پاسخ دهید. با دوبار لمس می توانید موزیک را رد کنید و … الی آخر. برجستگیای برروی ایرپاد پرو وجود دارد که می توان با فشار دادن آن نویزگیر را فعال و موزیک را رد کرد، آن را متوقف ساخت و یا تماسی را جواب داد.
تنها مشکلی که گریبانگیر هردو ایرپاد است، تنظیم صدا است. تنها با سیری می توانید بدون استفاده از آیفون و آیپد، صدای ایرپاد را کم و زیاد کنید. اگر چنین مشکلی برایتان غیرقابل تحمل است می توانید بیتز پاوربیت پرو را بخرید.
*برنده این قسمت: مساوی!
مقایسه کیفیت صدای ایرپاد پرو و نسل ۲
ایرپاد نسل ۲ اپل قابلیت صدای بلند دارد و کیفیت امواج صوتی آن بهبود یافته و باکیفیتتر شده است. مانند دیگر اسپیکرهای اپل، صدای بلندگوی ایرپاد نیز واضح، شفاف و کاملا متعادل است. ایرپادهای معمولی نیز، همانند ارپاد پرو، bass چندانی ندارند اما اگر صدای بم خوانندگان مختلف خوشتان می آید می توانید ایرپاد پرو را بخرید چراکه چنین فرکانسهایی را به نحو احسن پخش می کند.
ایرپاد پرو قابلیت افزایش میزان بیس و تنظیم صدای زیر و بم ندارد. صدای ایرپاد تنها در محدوده صوتی متوسط خوب است. صداهای انواع سازها شنیده می شود و هیچکدام بیش از حد بلند یا کمصدا نیستند. صدای ایرپاد پرو در مقایسه با ایرپاد نسل ۲، قویتر و پرطنینتر است و جزییات صوتی بیشتری را پخش می کند. با این حال در تستهایمان متوجه شدیم که ایرپاد ۷رو در حالت بدون نویزگیر، عملکرد نسبتا بهتری دارد.
به طور کلی، ایرپاد پرو بهترین هدفون بلوتوثی اپلی است که تا به حال امتحان کردهایم اما کیفیت آن به هیچ وجه به کیفیت Sony WF-1000XM3 نمی رسد. در این محدوده قیمت (حدودا هم قیمت ایرپاد)، هدفون سونی از بهترین ایربادزهای بلوتوثی است که تا به حال تست کردهایم.
*برنده این قسمت: ایرپاد پرو
مقایسه ایرپاد پرو و نسل ۲: نتیجهگیری
اولا باید گفت که کاربران (مخصوصا اگر آیفون داشته باشند) از هردو ایرپاد لذت بسیار زیادی خواهند برد. اما باید به تفاوت قیمت آن دو دقت داشته باشید.
با پرداخت حدود ۱۰۰دلار کمتر می توانید ایرپاد نسل ۲ بخرید که در مقایسه با ایرپاد پرو عمر باتری نسبتا بهتری دارد. همچنین گهگاهی شامل تخفیف هم می شوند که خوب، چه بهتر!
اما قابلیت نویزگیر، راحتی چندبرابری، مناسب بودن برای استفاده ورزشی و کیفیت صدای بهتر، قیمت نسبتا بالای ایرپاد پرو را توجیه می کند. ایرپاد پرو از این حیث، ارزش قیمت بالای خود را دارد.
اگر بودجه کافی دارید، پیشنهاد ما ایرپاد پرو است اما اگر از ایرپادهای معمولی راضی هستید (و گوشتان را اذیت نمی کند) می توانید آن را خریداری کنید و در هزینه ها صرفهجویی کنید.