جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تبلیغات در اناردونی
آخرین مطالب

بررسی مشخصات Beats Studio Buds و مقایسه آن با ایرپاد پرو و پاوربیتس پرو

مشخصات Beats Studio Buds
فهرست مطالب

اپل صبح روز گذشته از سری هدفون‌های بی‌سیم بسیار باکیفیت خود رونمایی کرد. قیمت Beats Studio Buds در بازار ۱۴۹.۹۹دلار است و قابلیت‌ Active Noise Cancellation و حالت Transparency دارد. Beats Studio Buds با این مشخصات شاید مناسب‌ترین و مرغوب‌ترین انتخاب برای افرادی باشد که تصمیم به خرید هدفون وایرلس دارند. باید گفت که قیمت بیتس استودیو بادز جدید از ایرپاد پرو و پاوربیتس پرو ارزان‌تر است. 

دو هفته‌ای می شود که Beats Studio Buds را تست می کنیم؛ در طی این مدت به ویژگی‌های جالبی برخورده‌ایم. مثلا متوجه شدیم که Beats به جای استفاده از تراشه W1 یا H1 اپل از تراشه مخصوص خود در این هدفون بی‌سیم استفاده کرده است. در پایین به توضیح مشخصات Beats Studio Buds خواهیم پرداخت. 

مشخصات Beats Studio Buds

  • عرضه در سه رنگ مختلف: سیاه، سفید و فرمز
  • پشتیبانی از Hey Siri
  • مقاومت در برابر آب و قابلیت ضد تعریق با درجه‌بندی IPX4 
  • جفت‌سازی راحت با اندروید و آی او اس
  • پشتیبانی از شبکه Find My
  • روشن ماندن تا ۵ ساعت با ANC یا قابلیت Transparency و تا ۸ ساعت بدون ANC و Transparency. بیست و چهار ساعت قابلیت playback همراه با قاب شارژر و پورت USB-C 
  • عرضه با قیمت نسبتا معقول ۱۴۹.۹۹دلار

طراحی جمع و جور

یکی از مشخصات اصلی Beats Studio Buds اندازه کوچک و سبکی آن است. به همین خاطر است که فروش آن از Powerbeats Pro گران، سنگین و پرحجم بیشتر بوده است. تنها نقص آن این است که بیتس استودیو بادز همانند پاوربیتس پرو نگه‌دارنده گوش ندارد. به عبارتی دیگر، Beats Studio Buds ممکن است از گوش شما بیفتد اما به همین دلیل است که اینقدر جمع و جور و سبک است. 

طراحی Beats Studio Buds مانند ایرپاد پرو اپل است با این تفاوت که پایه ندارد. تنها تفاوت میان ایرپاد پرو اپل و بیتس استودیو بادز همین پایه هدفون است؛ با این حال شایعه شده که اپل قرار است ایرپاد پرو جدید خود را همانند بیتس استودیو بدون پایه و کوچک‌تر طراحی و تولید کند. 

بیتس استودیو بادز

قطعا به شخصه بیتس استودیو جمع و جور و سبک را به پاور بیتس پرو قطور با نگه‌دارنده گوش ترجیح می دهم. دیگر هدفونی که قابل مقایسه با این دو است، ایرپاد پرو اپل می باشد که قیمت آن ۱۰۰دلار گران‌تر است.

تا جایی که می دانیم Beats Studio Buds همانند ایرپاد پرو اپل طراحی ارگونومیک مناسب با گوش دارد. در جعبه هدفون سه سری با اندازه‌های مختلف دریافت خواهید کرد. به همین خاطر می توان گفت که بیتس استودیو بادز هدفونی همه‌ فن حریف است. 

بتیس استودیو بادز را در شرایط مختلف مثل استفاده معمولی در خانه، داخل باشگاه، استفاده برای تماس و … بررسی کردیم. در عمل بیتس استودیو بادز هم راحت و هم بسیار کاربردی است. از دیگر مشخصات مهم Beats Studio Buds این است که حتی هنگام ورزش نیز درون گوش ثابت می مانند و به بیرون از گوش پرتاب نمی شوند. ظاهرا طراحی بدون پایه – برخلاف ایرپاد پرو اپل – باعث شده تا امکان افتادن آن کمتر شود. 

قطعا این ویژگی بیتس استودیو بادز از فاکتورهای مهم هنگام خرید است چرا که ایرپاد پرو در مقایسه با این هدفون، تنها یک سایز بیشتر ندارد و سری‌های مختلف در جعبه ندارد. ایرپاد پرو راحت در گوش جا می گیرد و شاید به همین دلیل اکثر افراد این هدفون را به دیگر هدفون‌های بی‌سیم ترجیح دهند. با این حال، طبق تجربه‌ی ما تک‌سایز بودن ایرپاد پرو به این معنا است که برای هر گوشی مناسب نیست و امکان افتادن آن همیشه وجود دارد.

Beats Studio Buds در سه رنگ مختلف عرضه می شود: سیاه، سفید و قرمز. جالب است که بیتس بازار را برای افرادی که هدفونی به جز رنگ سفید می خواهند آماده کرده؛ برخلاف اپل که ایرپاد و ایرپاد پرو را تنها با رنگ سفید وارد بازار کرده است. 

قابلیت کنترل لمسی

مشخصات Beats Studio Buds

شاید یکی مشکلات هدفون بدون پایه محدودیت کنترل فیزیکی آن باشد. Beats راهی هوشمندانه برای حل این مشکل پیدا کرده است؛ بیتس دکمه‌ای فیزیکی برای کنترل پلی‌بک بالای هر هدفون قرار داده است. در پایین می توانید اعمال مختلف دکمه را مشاهده کنید:

  • یک‌بار فشار: پخش و توقف موسیقی و پاسخ به تماس
  • دوبار فشار: رفتن به آهنگ بعدی
  • سه بار فشار: رفتن به آهنگ قبلی
  • یک‌بار فشار و نگه داشتن دکمه: روشن و خاموش کردن قابلیت‌ ANC و Transparency (ویژگی ANC به طور پیشفرض فعال است)

یکی از مزیت‌های خوب این هدفون این است که می توانید “یک‌بار فشار و نگه داشتن دکمه” را شخصی‌سازی کنید تا Siri برای شما فعال شود. به عنوان مثال، با لمس و فشار دکمه ایرباد سمت راست می توانید قابلیت ANC و Transparency را خاموش و روشن کنید و با لمس و فشار دکمه ایرباد سمت چپ، سیری را برای خود فعال کنید. با این حال، بیتس استودیو بادز از قابلیت صوتی Hey Siri پشتیبانی می کند در نتیجه لزوما نیازی نیست تا دکمه‌ای فیزیکی برای آن تعبیه کنید. 

شاید تنها مشکل این هدفون این باشد که هنگامی که می خواهید آن را در گوش خود جابه‌جا کنید، تصادفا دست‌تان به یکی از دکمه‌ها بخورد و موزیک شما متوقف شود. امکانش وجود دارد که اگر یکی از هدفون‌ها از گوش شما سر بخورد و خواسته باشید آن را دوباره درون گوش خود فرو کنید، موسیقی را پخش یا متوقف کنید. 

بیتس می توانست اندکی هدفون خود را بزرگ‌تر طراحی کند و یا کلا دکمه فیزیکی روی آن تعبیه نمی کرد. به توجه به نبود پایه قطعا چنین طراحی‌ای را با وجود این که اندکی نامیدکننده می بود، می شد درک کرد. با این حال، خوشبختانه همچنان امکان کنترل لمسی را داریم.

نوع شارژ و عمر باتری 

مقایسه Beats Studio Buds و ایرپاد پرو اپل

Beats Studio Buds با ANC یا Transparency روشن ۵ ساعت و بدون آن‌ها تا ۸ ساعت روشن می ماند؛ با در نظر گرفتن قاب شارژر این عدد به ۲۴ ساعت می رسد. شاید بد نباشد که بدانید پورت قاب شارژر USB-C است و در مقایسه با کابل لایتنینگی که اپل در ایرپاد، ایرپاد پرو و پاوربیتس پرو استفاده کرده طراحی زیباتری دارد.

تنها مشکل این‌جا است که قاب شارژر بیتس استودیو بادز قابلیت شارژ وایرلس ندارد. شما می توانید ایرپاد یا ایرپاد پرو را درون قاب بگذارید و منتظر شارژ آن‌ها باشد اما در مورد Beats Studio Buds اوضاع این‌گونه نیست. با این حال این هدفون تکنولوژی Fast Charge دارد؛ به این معنا که وقتی شارژ باتری کم باشد می توانید با ۵ دقیقه شارژ، مدت ۱ ساعت از آن استفاده کنید. 

در تست‌هایمان دیدیم که عمر باتری Beats Studio Buds مطابق چیزی است که شرکت بیتس ادعا کرده است. اگر با هدفون تماس بگیرید و با آن مکالمه کنید باتری سریع‌تر خالی می شود تا این که تنها به موسیقی گوش کنید؛ البته قطعا هم باید همینطور باشد چراکه در این حالت از میکروفون دستگاه استفاده می کنید. اگر در تماس‌ها با باتری آن مشکل دارید، پیشنهاد می کنیم همیشه یک هدفون را داخل گوش و یکی را درون کیس شارژر بگذارید. 

یکی از مشکلات عجیب این هدفون این است که ممکن است نتوانید بادز را به طور مناسب در قاب شارژر قرار دهید. راز این هدفون این است که در واقع باید آن‌ها را برعکس درون کیس قرار دهید. با این حال حتی پس از گذشت دو هفته نیز ممکن است در درست قرار دادن آن‌ها دچار اشتباه شوید.

سازگاری بالا با iOS

مشخصات بیتس استودیو بادز

Beats Studio Buds نیز مانند دیگر محصولات جدید شرکت بیتس، سازگاری فوق‌العاده‌ای با آیفون، آیپد، اپل واچ و مک دارد. هدفون بیتس همانند ایرپاد در قسمت Settings با همان استایل و رابط کاربری با دستگاه های اپلی جفت می شود اما یک نکته خیلی جالب این‌جا وجود دارد که اشاره به آن خالی از لطف نخواهد بود.

تراشه اصلی Beats Studio Buds در واقع W1 یا H1 اپل نیست بلکه Beats از تراشه قدرتمند خود در این هدفون استفاده کرده است. به عبارتی، شما برخی از قابلیت‌های کاربردی ایرپاد، ایرپاد پرو و حتی پاوربیتس پرو را از دست می دهید اما از آن سو می توانید از آن هم برروی دستگاه های اپلی و هم دستگاه های اندرویدی استفاده کنید.

یکی از قابلیت‌هایی که ایرپاد دارد، قابلیت in-ear یا همان تشخیص داخل گوش بودن هدفون است که Beats Studio Buds از آن بی‌بهره است؛ به این معنا که اگر بیتس استودیو بادز را از درون گوش خود درآورید و یا آن را داخل گوش خود بگذارید، موسیقی به طور خودکار متوقف و پخش نمی شود. Beats Studio Buds همچنین قابلیت جفت‌سازی خودکار – توسط آی کلود – را با دستگاه‌های دیگر ندارد و شما مجبورید هدفون را به طور دستی با دستگاه جدید جفت‌سازی کنید. 

به جز مواردی که در بالا به آن اشاره کردیم، در تست‌هایمان به مشکل دیگری برنخوردیم و بسیار از کیفیت جفت‌سازی و عملکرد هدفون راضی بودیم. Bluetooth 5.0 هدفون باثبات و بی‌مشکل است، و به راحتی و به سرعت با دستگاه‌های مختلف جفت می شود. علاوه بر این‌ها، از دیگر مشخصات Beats Studio Buds پشتیبانی از صدای فضایی (Spatial Audio) اپل موزیک است. 

Beats Studio Buds همچنین از شبکه Find My اپل نیز پشتیبانی می کند. در صورتی که هدفون با بلوتوث جفت‌ شده باشد، اگر آن را گم کنید می توانید با استفاده از برنامه Find My آخرین مکان آن را مشاهده کنید و کاری کنید تا از آن صدا پخش شود. متاسفانه این قابلیت Find My بیتس استودیو بادز همانند ایرپاد بسیار ابتدایی و ساده است. در نهایت، باید بگوییم که قطعا دوست داریم هم هدفون اپل و هم هدفون بیتس را با تراشه U1 (شبکه Find My ارتقایافته) و بدون نیاز به بلوتوث ببینیم. 

اما خوبی Beats Studio Buds این است که از اکوسیستم اپل فراتر می رود. کاربران اندروید نیز قابلیت جفت‌سازی سریع و امکان استفاده از اپلیکیشن Find My Device خواهند داشت. 

کیفیت صدا، ANC و Transparency بیتس استودیو بادز

بررسی کیفیت صدای هدفون کار ساده‌ای نیست و ما هم در جایگاهی نیستیم که به مقایسه آن بپردازیم. در نتیجه به گفته شرکت Beats اطمینان می کنیم:

Studio Buds طوری طراحی شده‌اند که بهترین کیفیت پلی‌بک فایل صوتی و نهایت راحتی را داشته باشند. چه به موزیک گوش کنید، چه فیلمی تماشا کنید و چه با دوستان‌تان صحبت کنید، کیفیت صدا فوق‌العاده است. طراحی ارگونومیک نازل با لیزر تراشکاری شده تا کمترین حد فشار به پرده گوش وارد شود.

صدای قدرتمند و بالانس‌شده‌ی آن از دیافراگم ۸.۲میلی‌متری دوتایی پخش می شود که پیستون مرکزی دارد و اطراف آن انعطاف‌پذیر است. کانال دوتا اتاقه‌ی آکوستیک آن باعث می شود Studio Buds استریو جداگانه داشته باشد و صداهای زیر و فرکانس کم را پخش کند تا کاربر تمام نت‌ها را بشنود.

در استفاده روزمره Beats Studio Buds هدفون خوبی است، به ویژه این که قیمت آن ۱۵۰دلار است. البته در تست‌هایمان دیدیم که صدای Beats Studio Buds به اندازه Powerbeats Pro یا AirPods Pro باکیفیت نیست. قطعا قیمت ۱۰۰دلار ارزان‌ترِ آن بی‌تاثیر نیست و چنین چیزی قابل انتظار است اما خوب، اشاره به آن بد نیست. کیفیت صدای این هدفون اگر از AirPodهای اولیه کمتر نباشد، بیشتر نیست.

با این حال، بیتس برای این که کیفیت صدای Beats Studio Buds را به حداکثر برساند، دو قابلیت Active Noise Cancellation و Transparency را به آن اضافه کرده است. اولی برای گرفتن سر و صدای اطراف است و دومی دقیقا برعکس، برای شنیدن صدای دور و اطراف شما است. 

من به شخصه در باشگاه و بیرون از خانه Transparency را به Active Noise Cancellation ترجیح می دهم؛ اما دلیل آن کاملا شخصی است ربطی به ANC هدفون ندارد. در واقع Active Noise Cancellation به لطف طراحی in-ear بسیارهم قدرتمند و کاربردی است.

Beats Studio Buds مناسب چه کسانی است؟

هدفون بیتس استودیو بادز

امروزه اگر می خواهید هدفون بی‌سیمی خریداری کنید که سازگاری فوق‌العاده با دستگاه‌های اپلی داشته باشد، کارتان بسیار راحت‌ است چراکه گزینه‌های زیادی پیش رو دارید؛

  • ۱۴۹.۹۹دلار: Beats Studio Buds
  • ۱۵۹دلار: ایرپاد با قاب شارژر
  • ۱۹۹دلار: ایرپاد با قاب شارژر بی‌سیم
  • ۲۴۹دلار: ایرپاد پرو
  • ۲۴۹.۹۵دلار: پاوربیتس پرو (همیشه با تخفیف، ۱۶۹دلار عرضه می شود)

یکی از تفاوت‌های عمده ایرپاد و ایرپاد پرو در چند سال اخیر، طراحی آن بوده است. بسیاری از خریداران طراحی in-ear ایرپاد پرو را به طراحی تک‌سایز ایرپاد ترجیح می دهند. اما حالا Beats Studio Buds نیز همان مشخصات را دارد با این تفاوت که ۱۰۰دلار ارزان‌تر است!

بعد از تست دوهفته‌ای و مقایسه Beats Studio Buds با ایرپاد، ایرپاد پرو و پاوربیتس پرو، حقیقتا نمی توانیم AirPods را پیشنهاد کنیم. اگر طراحی in-ear را می پسندید و راحتی آن را ارجح می‌دانید – که همه اینگونه نیستند – Beats Studio Buds برخلاف نداشتن تراشه H1/W1، بهترین گزینه برای شما است. 

Beats Studio Buds قابلیت ANC، Transparency دارد و به سرعت با دستگاه‌های اپلی جفت می شود؛ علاوه بر آن صدای فضایی دارد و طراحی آن مناسب با گوش‌ها با اندازه‌های مختلف است. تمام این قابلیت‌ها، همه در قاب کوچک و سبک جمع شده‌اند. قطعا نقص‌هایی – از جمله نبود تشخیص in-ear، عدم وجود شارژ بی‌سیم و نداشتن تراشه H1 یا W1 – نیز دارد اما از آن سو قیمت آن نسبت به رقبای خود بسیار ارزان‌ است. 

در نهایت باید گفت که Studio Buds دلیلی و مدرکی بر قدرت و کیفیت تولید شرکت Beats اند. حالا حالاها هم قرار نیست تولید Beats Studio Buds متوقف شود. قطعا قیمت ۱۵۰دلاری آن در ایران کمی گران است اما نقاط قوت آن بر نقاط ضعف آن برتری دارد و اگر ایرپاد پرو یا پاوربیتس پرو نداشته باشید، این هدفون بهترین گزینه برای شما است. 

Beats Studio Buds را می توانید با قیمت ۱۴۹.۹۹دلار از وب‌سایت آمازون سفارش دهید. 

 
برچسب‌ها: / / / / / / / /
به اشتراک گذاری:
Picture of نارین دورکاوان
نارین دورکاوان
مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *