قبلا در مقالهای به بررسی روند کار سیستم ادهاک پرداختیم و توضیح دادیم که چرا انتشار اپلیکیشن در استورهای آی او اس با این روش بهتر است. در این مطلب قصد داریم به بررسی دلایل و نحوه رفع خطای Ineligible بپردازیم.
خطای Ineligible از کجا آمد؟
در سال ۲۰۲۰، اپل تغییرات گستردهای را بر روی قوانین اکانتهای دولوپر خود اعمال کرد. به دنبال این تغییرات، اکانتها از آن به بعد به صورت دقیقتر و با حساسیت بیشتری بررسی میشوند.
مقررات جدید اپل برای بسیاری از UDIDها عنوان Ineligible را به کار برد. علت اصلی دریافت این خطا مشخص نیست و اپل نیز هیچگونه توضیحی درباره آن ارائه نداده است، جالبتر اینکه هیچ وجه تشابهی بین دستگاههایی که این خطا را دریافت میکنند وجود ندارد؛ بنابراین میتوان گفت یک خطای کاملا شانسی است که هیچ کاربری نمیتواند مانع آن شده و یا آن را پیشبینی کند.
نکته مشخص این است که اگر در زمان خرید اشتراک اناردونی این خطا را دریافت کردید، تا ۳۰ روز امکان دریافت خدمات را نخواهید داشت و بعد از آن مشکلی برای نصب برنامهها وجود ندارد.
دلیل قابل قبول
یکی از مواردی که میتواند امکان دریافت این ارور را افزایش دهد این است که شما دستگاه خود را در چند اکانت مختلف ثبت کرده باشید یا به صورت عامیانهتر، از سرویسهای مشابه اناردونی خدمات بگیرید و هرکدام به صورت جداگانه UDID شما را در اکانتهای مختلف ثبت کنند و این عمل باعث افزایش حساسیت اپل نسبت به شناسه دستگاه شما خواهد شد.
در شرایط دریافت ارور Ineligible باید چه اقدامی انجام داد؟
زمانی که این ارور را دریافت کردید، کنسل کردن اشتراک نه تنها کمکی به شما نخواهد کرد، بلکه زمان منتظر ماندن شما را افزایش میدهد.
از آنجایی که روند فعالسازی حساب تنها توسط اپل انجام میشود، از زمان دریافت پیغام Ineligible باید منتظر بمانید تا اپل اکانت شما را به وضعیت عادی برگرداند.